0 Items - €0,00  Prijzen zijn excl. verzendkosten

Maattabel

 
X
 

(12.) Transparante bodycon jurk - Zwart

Prijs: €64,99
Bodycon Jurk
  • Artikelnr.: 601.60.465
  • Model: getailleerd
  • Stof: stretch / elastisch
  • Materiaal: -
  • Bestelling boven €100 = gratis verzending
 

Kleur
Maat
Aantal
   


Omschrijving:
Ook verkrijgbaar in roze en groen. 

Bestelwijze
Om een artikel te bestellen kiest u eerst het artikel dat u wilt bezichtigen. Vervolgens klikt u, indien u het artikel wilt bestellen, op de knop ‘STOP IN SHOPPINGBAG’. U komt hierdoor op de eerste pagina voor het afwikkelen van uw bestelling genaamd ‘1. Uw mandje’. Als de bestelling van het door u geselecteerde item, de prijs en het aantal klopt, kunt u eventueel een kortingscode invoeren. Bij akkoord klikt u vervolgens op de knop ‘NAAR DE KASSA’ of ‘DOORGAAN MET WINKELEN’. Als u klikt op ‘DOORGAAN MET WINKELEN’ komt u op de tweede pagina ‘2. Persoonlijke gegevens’ waarop u uw persoonsgegevens moet controleren. Als deze gegevens kloppen kiest u de knop ‘VERDER’ en komt u op de derde pagina. Hier kiest u een verzend- en betaalmethode. Na wederom op de knop ‘VERDER’ te klikken komt u op pagina vier ‘4. Bestelling plaatsen’. Hier ziet u een overzicht van de koopovereenkomst en geeft u een laatste akkoord door op de knop ‘VERZENDEN’ te klikken. Hierna is de bestelling voltooid.   
 
Betaalwijze
U kunt betalen via de online-betaalmethode iDEAL, Bancontact / Mister Cash, Direct e-banking, Giropay, Maestro, Mastercard en Visa. U kunt ook betalen door invoering van een kortingscode of per rembours. De kosten van betaling per rembours voor verzending binnen Nederland zijn standaard €3,95.


Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland worden bij bestellingen boven €100 geen kosten berekend. Aan verzending naar het buitenland zijn standaard verzendkosten verbonden. De standaard voor verzending binnen Nederland zijn €3,95.

Levertijd

Uw bestelling zal binnen hoogstens 3 werkdagen worden geleverd door TNT.
In geval van afwezigheid op het bezorgadres op het moment van levering ontvangt u een afgiftebewijs met informatie over de afgifte van uw bestelling bij uw buren of bij het dichtsbijzijnde postkantoor.


Controleren bestelstatus
De status van uw bestelling is te controleren door de toepassing Track & Trace te gebruiken. De benodigde gegevens voor gebruik van deze toepassing kunt u vinden in de bevestigingsmail na uw bestelling. De bestelling is verwerkt zodra u een bevestigingsmail heeft ontvangen van The Amazon. Als u deze bevestiging niet heeft ontvangen kunt u contact leggen met de klantenservice van The Amazon via telefoonnummer 010-214 33 20 of via e-mail webshop@amazonmode.nl.

Ander bezorgadres
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Deze optie treft u op de tweede pagina van de bestelprocedure met de kop '2. Persoonlijke gegevens'. U kunt het vakje 'Ander afleveradres' aanvinken om deze optie te activeren. U kunt vervolgens het alternatieve adres invoeren.

 

Retourneren
U kunt uw artikel retourneren, maar ook ruilen. Artikelen kunt u, indien u na ontvangst van uw bestelling van gedachten verandert, retourneren. We willen u wel verzoeken de security-retour band niet te verwijderen. Mocht u het artikel retourneren, dan kunnen we kosten bij u in rekening brengen indien u het product heeft beschadigd door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen. De security-retour band is bevestigd aan een artikel zodat het artikel kan worden uitgeprobeerd. Daarna kunt u beslissen of u het product wilt behouden. De security-retour band is slechts een kleine aanhechting en vormt geenszins een belemmering om het artikel te kunnen uitproberen. De zending kunt u vervolgens aanbieden op uw postkantoor.

Vergeet niet het retourformulier in te vullen en met uw zending mee te sturen. Dit is belangrijk omdat anders onduidelijk is van wie de zending afkomstig is. Hierdoor kan The Amazon uw zending niet goed in behandeling nemen. Indien het retourformulier ontbreekt, stuur dan een notitie mee met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, bankrekeningnummer, artikelnummer en eventueel (d.w.z. optioneel) de reden van de retourzending. Vergeet de verzendsticker met adresgegevens van The Amazon niet duidelijk op de retourverpakking aan te brengen.

Artikelen kunt u retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. De kosten voor retourneren komen voor uw rekening en u bent aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. U dient de retour daarom voldoende te frankeren. The Amazon werkt niet met een antwoordnummer. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen in ons magazijn of u heeft aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden, betalen we u het volledige bedrag - inclusief de leveringskosten door ons in rekening gebracht voor de geretourneerde producten - aan u terug. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. De terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als uw betaling aan ons.

Wijzigen | Ruilen

Een wijziging in uw bestelling aanbrengen is mogelijk door direct een e-mail te sturen naar webshop@amazonmode.nl. De klantenservice zal controleren of de bestelling al verzonden is. In dat geval kunt u na ontvangst de bestelling retourneren. De retournering komt voor uw rekening. Zorg ervoor dat uw retour voldoende is gefrankeerd.

Onder geen beding kan een artikel in een filiaal geruild of geretourneerd worden.

Verkeerde zending
Mocht The Amazon onverhoopt een foutief artikel hebben geleverd of indien er sprake is van een fabrieksfout, neem dan contact met The Amazon op via webshop@amazonmode.nl.

Controle staat van bestelling

U wordt vriendelijk verzocht de bestelling direct na ontvangst te controleren op de staat van de bestelling. Bij een gebrekkige staat wordt u verzocht contact te leggen met de klantenservice van The Amazon via e-mail webshop@amazonmode.nl

Retourbetaling
The Amazon betaalt zo spoedig mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht het volledige bedrag, inclusief de leveringskosten door ons in rekening gebracht voor de geretourneerde producten, aan u terug. We mogen wachten met terugbetalen tot we de retourartikelen hebben terug ontvangen of u heeft aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden.


Controleren retourstatus
U kunt de Track&Trace code van TNT raadplegen om te controleren waarde verzendverpakking zich op een bepaald moment bevindt. Klanten ontvangen een e-mail van The Amazon zodra het pakket is ontvangen en het bedrag is teruggestort.

thuiswinkel