0 Items - €0,00  Prijzen zijn excl. verzendkosten

Maattabel

 
X
 

Body Top - Groen

Prijs: €29,99
 Body Top
  • Artikelnr.: 510.21.122
  • Materiaal: stretch / elastisch
  • Stof: -
  • Model: getailleerd
  • Bestelling boven €100 = gratis verzending

Kleur
Maat
Aantal
   


 Omschrijving:

Bestelwijze
Om een artikel te bestellen kiest u eerst het artikel dat u wilt bezichtigen. Vervolgens klikt u, indien u het artikel wilt bestellen, op de knop ‘STOP IN SHOPPINGBAG’. U komt hierdoor op de eerste pagina voor het afwikkelen van uw bestelling genaamd ‘1. Uw mandje’. Als de bestelling van het door u geselecteerde item, de prijs en het aantal klopt, kunt u eventueel een kortingscode invoeren. Bij akkoord klikt u vervolgens op de knop ‘NAAR DE KASSA’ of ‘DOORGAAN MET WINKELEN’. Als u klikt op ‘DOORGAAN MET WINKELEN’ komt u op de tweede pagina ‘2. Persoonlijke gegevens’ waarop u uw persoonsgegevens moet controleren. Als deze gegevens kloppen kiest u de knop ‘VERDER’ en komt u op de derde pagina. Hier kiest u een verzend- en betaalmethode. Na wederom op de knop ‘VERDER’ te klikken komt u op pagina vier ‘4. Bestelling plaatsen’. Hier ziet u een overzicht van de koopovereenkomst en geeft u een laatste akkoord door op de knop ‘VERZENDEN’ te klikken. Hierna is de bestelling voltooid.   
 
Betaalwijze
U kunt betalen via de online-betaalmethode iDEAL, Bancontact / Mister Cash, Direct e-banking, Giropay, Maestro, Mastercard en Visa. U kunt ook betalen door invoering van een kortingscode of per rembours. De kosten van betaling per rembours voor verzending binnen Nederland zijn standaard €3,95.


Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland worden bij bestellingen boven €100 geen kosten berekend. Aan verzending naar het buitenland zijn standaard verzendkosten verbonden. De standaard voor verzending binnen Nederland zijn €3,95.

Levertijd

Uw bestelling zal binnen hoogstens 3 werkdagen worden geleverd door TNT.
In geval van afwezigheid op het bezorgadres op het moment van levering ontvangt u een afgiftebewijs met informatie over de afgifte van uw bestelling bij uw buren of bij het dichtsbijzijnde postkantoor.


Controleren bestelstatus
De status van uw bestelling is te controleren door de toepassing Track & Trace te gebruiken. De benodigde gegevens voor gebruik van deze toepassing kunt u vinden in de bevestigingsmail na uw bestelling. De bestelling is verwerkt zodra u een bevestigingsmail heeft ontvangen van The Amazon. Als u deze bevestiging niet heeft ontvangen kunt u contact leggen met de klantenservice van The Amazon via telefoonnummer 010-214 33 20 of via e-mail webshop@amazonmode.nl.

Ander bezorgadres
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Deze optie treft u op de tweede pagina van de bestelprocedure met de kop '2. Persoonlijke gegevens'. U kunt het vakje 'Ander afleveradres' aanvinken om deze optie te activeren. U kunt vervolgens het alternatieve adres invoeren.

 

Instructies Online Ruilen en Retourneren


U kunt uw artikel retourneren, maar ook ruilen. Artikelen kunt u, indien u na ontvangst van uw bestelling van gedachten verandert, retourneren. We willen u daarbij verzoeken de security-retour band niet te verwijderen. Mocht u het artikel retourneren, dan kunnen we kosten bij u in rekening brengen indien u het product heeft beschadigd door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen. De security-retour band is bevestigd aan een artikel zodat het artikel kan worden uitgeprobeerd. Daarna kunt u beslissen of u het product wilt behouden. De security-retour is slechts een kleine aanhechting en vormt geenszins een belemmering om het artikel te kunnen uitproberen. De zending kunt u vervolgens aanbieden op uw postkantoor. 

Vergeet niet het retourformulier in te vullen en met uw zending mee te sturen. Dit is belangrijk omdat anders onduidelijk is van wie de zending afkomstig is. Hierdoor kan The Amazon uw zending niet goed in behandeling nemen. Indien het retourformulier ontbreekt, stuur dan een notitie mee met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, bankrekeningnummer, artikelnummer en eventueel (d.w.z. optioneel) de reden van de retourzending. Mocht het retourformulier ontbreken in de verpakking van uw bestelling, dan kunt het het Europese modelformulier voor herroeping downloaden op de pagina van de algemene voorwaarden. U kunt het modelformulier ook hier downloaden. Vergeet de verzendsticker met adresgegevens van The Amazon niet duidelijk op de retourverpakking aan te brengen.


Hoeveel tijd heb ik om artikelen te retourneren?


Artikelen kunt u retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. 
U heeft na herroeping nog 14 dagen de tijd om de bestelde producten terug te sturen. U heeft dus na ontvangst van de gehele bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen, en na herroeping nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen.
Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is. 


Wat kost het om artikelen te retourneren?

De kosten voor retourneren komen voor uw rekening en u bent aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. U dient de retour daarom voldoende te frankeren. The Amazon werkt niet met een antwoordnummer. 

The Amazon betaalt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht het volledige bedrag, inclusief de leveringskosten door ons in rekening gebracht voor de geretourneerde producten, aan u terug. We mogen wachten met terugbetalen tot we de retourartikelen hebben terug ontvangen of u hebt aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.


Is het mogelijk artikelen te ruilen als de maat of kleur niet naar wens is?

Een wijziging in uw bestelling aanbrengen is mogelijk door direct een e-mail te sturen naar webshop@amazonmode.nl. De klantenservice zal controleren of de bestelling al verzonden is. In dat geval kunt u na ontvangst de bestelling retourneren. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening.

Onder geen beding kan een artikel in een filiaal geruild of geretourneerd worden. Artikelen kunnen enkel worden geretourneerd naar het filiaal met het adres Lijnbaan 110 (3012 ER) te Rotterdam, alwaar de retourneringen van de webwinkel worden verwerkt. 


Is het mogelijk om bestellingen in te trekken?


Dit is mogelijk door direct een e-mail te sturen naar webshop@amazonmode.nl. De klantenservice zal controleren of de bestelling al verzonden is. In dat geval kunt u na ontvangst de bestelling retourneren. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening.


Kunnen artikelen ook in een filiaal geruild of geretourneerd worden?


Onder geen beding kan een artikel in een filiaal geruild of geretourneerd worden. Artikelen kunnen enkel worden geretourneerd naar het filiaal met het adres Lijnbaan 110 (3012 ER) te Rotterdam, alwaar de retourneringen van de webwinkel worden verwerkt. 


Wat te doen als er schade aan mijn bestelling blijkt te zijn?


U wordt vriendelijk verzocht de bestelling direct na ontvangst te controleren op de staat van de bestelling. Bij een gebrekkige staat wordt u verzocht uiterlijk 2 maanden na ontdekking contact te leggen met de klantenservice van The Amazon via e-mail webshop@amazonmode.nl.


Binnen hoeveel tijd wordt het retourbedrag voor mijn bestelling naar mijn rekening overgemaakt?


The Amazon betaalt zo spoedig mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht het volledige bedrag, inclusief de leveringskosten door ons in rekening gebracht voor de geretourneerde producten, aan u terug. We mogen wachten met terugbetalen tot we de retourartikelen hebben terug ontvangen of u hebt aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden.

U kunt de Track&Trace code van Post NL raadplegen om te controleren waar het pakket zich op een bepaald moment bevindt. U ontvangt een e-mail van The Amazon zodra het pakket is ontvangen en het bedrag is teruggestort.

thuiswinkel